Start soutěže je za námi, sobota proběhla skvěle

V sobotu 13. května proběhlo v Brandýse nad Labem na náměstí v rámci Městského  běhu zahájení druhého ročníku turistické soutěže Fextovo území 2.

Stánek jsme začali stavět před 12 hodinou a téměř hned, co jsme měli vše připraveno, se u stánku hlásili první nedočkaví soutěžící pro hrací arch s prvním nalepeným žolíkem. Potěšilo nás, že většina těch, se u nás zastavili už soutěž z minulého ročníku znala, Fext už je zkrátka docela zavedená značka soutěže:-)

Mimo hrací archy byl zájem i o soutěže pro děti, měli jsme přichystáno několik hádanek z našeho sešitu Jak se žilo v Polabí a pak také měly děti na omalování Fexta. Dětem se plnit úkoly i malovat dařilo, a tak každý dostal malou odměnu.

Stánek jsme složili kolem páté hodiny odpoledne, sice unavení, ale zároveň s dobrým pocitem. Za ten půlden jsme vydali téměř 140 nálepek!

Doufáme, že i pokračování soutěže se vám bude líbit stejně tak jako první ročník a přejeme hodně štěstí při sbírání nálepek. Nezapomeňte sledovat akce s Fextem, ať vám neunikne žádný žolík.